mail icon

Jouw voorkeuren

Als u zich abonneert op onze wekelijkse e-nieuwsbrief Sfeervol Meerssen, ontvangt u onze digitale nieuwsbrief rechtstreeks in uw mailbox. Deze e-mailservice is gratis en houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

De gemeente Meerssen houdt zich voor de bescherming van uw privacy aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AGV) stelt. We vragen bij uw aanmelding voor de nieuwsbrief Sfeervol Meerssen niet meer gegevens dan nodig (naam en e-mailadres). Gegevens die het automatische verzendsysteem vastlegt, levert u zelf aan. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u de gegevens verstrekt, namelijk toezending van de nieuwsbrief. Persoonsgegevens die u aan de gemeente verstrekt, worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en adequaat beveiligd. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Elke uitgave van de nieuwsbrief bevat een afmeldknop. Hiermee verwijdert u uw gegevens uit de verzendlijst.

Contactgegevens

Nieuwsbrief voorkeuren

Bezoek onze website voor meer info over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.