Staalprijsontwikkeling

Werkcon BV volgt de internationale staalmarkt altijd nauwgezet. Na een korte periode van dalende staalprijzen, is de afgelopen periode het tegenovergestelde het geval. De staalprijzen zijn in korte tijd behoorlijk gestegen en het eind hiervan is nog niet in zicht. Indien deze stijging zich doorzet, zal dit voor ons reden zijn om in het eerste kwartaal van 2020 onze prijzen te gaan verhogen. Het spreekt voor zich dat u dan zo spoedig mogelijk een nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities. 

Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden. 


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Kerstvakantie 2019-2020

In verband met de kerstvakantie zijn wij op vrijdag 20 december 2019 vanaf 12:30 uur tot en met 5 januari 2020 gesloten.

In deze periode kunnen er eventueel, en na onderling overleg, wel leveringen plaatsvinden maar er kunnen geen materialen worden afgehaald bij onze fabriek in Lelystad. Orders voor levering in deze periode en begin week 2 (2020), dienen uiterlijk op 17 december 2019 voor 12:30 uur bij ons geplaatst te zijn!

Uiteraard kunt u wel uw bestellingen doorgeven via de e-mail (order@werkcon.nl).

Orders geplaatst in bovengenoemde periode kunnen medio week 2 worden uitgeleverd of afgehaald.
Wij verzoeken u hiermee rekening te houden bij uw bestelling(en).
Wij wensen u en uw familie een fijne tijd toe en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.


Fijne feestdagen!

Jouw loyaliteit EXTRA beloond!

Met het Werkcoins spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.


Werkcon B.V. bestaat al meer dan 40 jaar!.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex