Staalprijsontwikkeling

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat indien de staalprijzen zouden blijven stijgen, dit voor ons aanleiding zou kunnen zijn om onze prijzen te gaan verhogen. Het staal, welke wij voor de productie van onze stalen profielen gebruiken, is wederom in prijs gestegen en het eind is nog niet in zicht! Dit is voor ons dan ook aanleiding om onze prijzen te gaan verhogen.

De verwachting is dat deze prijsstijgingen zich verder doorzetten in de komende maanden. Onze nieuwe prijzen zullen dan ook gaan gelden voor leveringen vanaf 1 april 2020. Wij behouden ons het recht voor eventuele afwijkende (voorraad) bestellingen welke worden afgenomen voor 1 april 2020 te berekenen tegen de nieuwe staalprijzen. Het spreekt voor zich dat u zo snel mogelijk onze nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities. Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

U bestelt het materiaal - wij doen de rest!

Werkcon zorgt voor beweging! Elke dag zijn we onderweg voor u, zodat uw bestelde goederen op het juiste moment op de juiste plaats geleverd worden. Onze logistiek is specifiek afgestemd op de behoeften van leveringen op de bouwplaats. Dankzij onze goede distributiepartners en ons snelle productieproces kunnen wij een snelle levering garanderen.

Als uw sterke partner zorgen we voor soepele en snelle leveringen, zodat u uw bouwprojecten optimaal kunt beheren. Omdat logistiek voor ons een kwestie van vertrouwen is, worden alle leveringen gedaan door een van onze jarenlange transportpartners. Met hun moderne wagenpark leveren zij uw bestellingen stipt op de opgegeven lospunten, en indien nodig zelfs tot een hefhoogte van 35 meter.

Uw loyaliteit EXTRA beloond!

Het Werkcoins-spaarprogramma krijgt deze maand een nieuw design, en een uitgebreider assortiment mét verbeterde zoekmachine. Al je tot nu toe gespaarde Werkcoins blijven natuurlijk behouden en je kunt als vanouds verder sparen voor mooie cadeaus! Binnenkort zullen de spaarders hierover een mail ontvangen. 

Met het Werkcoins spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex