Staalprijs verhoging

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen, zijn er de laatste tijd extreme prijsstijgingen op de internationale grondstoffenmarkten. Sinds onze laatste nieuwsbrief, zijn ook de staalprijzen fors gestegen. Sterker nog, de staalprijzen hebben zelfs recordhoogte bereikt! 

Dit is voor ons dan ook aanleiding om onze prijzen per 1 juni 2022 te gaan verhogen. Onze nieuwe prijzen zullen dan ook gaan gelden voor leveringen vanaf 1 juni 2022.

Om beschikbaarheid te blijven “garanderen” aan reeds bij ons kopende relaties, kan het zijn dat wij mogelijk genoodzaakt zijn om quota in te stellen voor wat betreft bestelmogelijkheden. Dit zal in de praktijk betekenen, dat wij ons het recht voorbehouden, om bestellingen die ons inziens afwijken van het normale bestelpatroon ten opzichte van voorgaande periodes en/of jaren, anders te behandelen voor wat betreft prijs en levertijd.


Het spreekt voor zich dat u zo spoedig mogelijk onze nieuwe prijslijst ontvangt (medio mei 2022) met prijzen en condities. Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.


Vrije dagen voorjaar 2022

Woensdag 27 april (Koningsdag) en 28 april zijn wij gesloten

Ook op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 27 mei 2022 (de vrijdag na Hemelvaartsdag) alsmede op 6 juni 2022 (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten. 

Op 28 april en 27 mei 2022 kunnen er geen materialen worden afgehaald bij onze fabriek in Lelystad, echter kunnen er alleen na overleg met één van onze medewerkers wel leveringen plaatsvinden.

Voor leveringen op 28 april en 27 mei dient uw order uiterlijk 5 werkdagen van tevoren door ons ontvangen te zijn.


Mocht u hierover vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Jouw loyaliteit EXTRA beloond!

Met het Werkcoins spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex