Kerstvakantie 2020-2021

In verband met de kerstvakantie zijn wij op vrijdag 18 december 2020 vanaf 12:30 uur tot en met 3 januari 2021 gesloten.

In deze periode kunnen er eventueel, en na onderling overleg, wel leveringen plaatsvinden, maar er kunnen geen materialen worden afgehaald bij onze fabriek in Lelystad. Orders voor levering in deze periode en begin week 1 (2021), dienen uiterlijk op 16 december 2020 voor 12:30 uur bij ons geplaatst te zijn!

Uiteraard kunt u wel uw bestellingen doorgeven via de e-mail: order@werkcon.nl.

Orders geplaatst in bovengenoemde periode kunnen pas vanaf medio week 1 worden uitgeleverd of afgehaald.
Wij verzoeken u hiermee rekening te houden bij uw bestelling(en).
Wij wensen u en uw familie een fijne tijd toe en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.
Fijne feestdagen!

Staalprijsontwikkeling

Werkcon BV volgt de internationale staalmarkt altijd nauwgezet. De staalprijzen zijn de laatste tijd behoorlijk gestegen, als gevolg van o.a. prijsstijgingen van de grondstoffen, en het eind hiervan is nog niet in zicht. Indien deze stijging zich doorzet, kan dit voor ons reden zijn om in het eerste kwartaal van 2021 onze prijzen te gaan verhogen. Het spreekt voor zich dat u dan zo spoedig mogelijk een nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities.

Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Uitbreiding assortiment inspectieluiken

Wij breiden ons assortiment inspectieluiken nog verder uit. Onderstaande typen zullen vanaf januari 2021 leverbaar zijn. De luiken zijn evt. in afwijkende afmetingen leverbaar, maar zijn standaard te verkrijgen in de volgende afmetingen:

  • 200x200 mm
  • 300x300 mm
  • 400x400 mm
  • 500x500 mm
  • 600x600 mm
 

Inspectieluik Systeem B1

Systeem B1 – Inspectieluiken van verzinkt plaatstaal met geïntegreerd vierkant slot. De standaard kleur is α wit RAL 9016. Ook leverbaar in RVS-uitvoering.

Inspectieluik Systeem B2

Systeem B2 – Inspectieluiken van verzinkt plaatstaal met druksluiting. De standaard kleur is α wit RAL 9016. Ook leverbaar in RVS-uitvoering.

Jouw loyaliteit EXTRA beloond!

Met het Werkcoins spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.


Werkcon B.V. bestaat meer dan 40 jaar!.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex