Staalprijs stijgt door!

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen, zijn er de laatste tijd extreme prijsstijgingen geweest op de internationale grondstoffenmarkten. Sinds onze laatste nieuwsbrief van januari 2021, zijn ook de staalprijzen, wederom (extreem) in prijs gestegen. Onze verwachting is dat deze staalprijs-stijgingen zich verder zullen doorzetten in de komende maanden en dat dit voor ons, richting het 3e kwartaal van 2021, dan ook de reden zal zijn om onze prijzen te gaan verhogen

Uiteraard zullen wij u hierover tijdig informeren, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materiaal hiermee rekening kunt houden. 

Vrije dagen voorjaar 2021

Vrijdag 2 april (Goede Vrijdag), maandag 5 april (2e Paasdag), 27 april (Koningsdag) en 28 april zijn wij gesloten.

Ook op 13 mei (Hemelvaartsdag) en 14 mei 2021 (de vrijdag na Hemelvaartsdag) alsmede op 24 mei 2021 (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten.

Op 2 april, 28 april en 14 mei 2021 kunnen er geen materialen worden afgehaald bij onze fabriek in Lelystad, echter kunnen er alleen na overleg met één van onze medewerkers wel leveringen plaatsvinden.

Voor leveringen op 2 april, 28 april en 14 mei dient uw order uiterlijk 3 werkdagen van tevoren door ons ontvangen te zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u alvast fijne dagen toe!

Naast de productie van WMS- U en WMS- C profielen, gevelprofielen en EasyHousing-profielen, produceert Werkcon ook een breed scala aan stucadoorsprofielen. Dit betekent dat wij ook deze producten snel en flexibel kunnen leveren. Op onze website vindt je ons complete assortiment stuc- en afwerkprofielen.

Boardstop-profielen
Werkcon BV
 
» Over ons
» Duurzaam
» Nieuws
» Contact
Producten
 
» Binnenprofielen
» Toebehoren / Onderdelen
» Stuc- en afwerkprofielen
» Gevelprofielen
Contact
 

Zuiveringweg 8
8243 PZ Lelystad NL
T +31 (0)320 254 300
F +31 (0)320 251 755
E info@werkcon.nl

Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex