Beste wensen voor 2023!

Allereerst nog via deze weg de allerbeste wensen voor 2023! Het nieuwe jaar is begonnen en onze fabriek draait ondertussen alweer op volle kracht.

Ook dit jaar gaan wij weer ons uiterste best doen om de service, flexibiliteit en kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. Wij hebben in ieder geval heel veel zin in het nieuwe jaar, waarin we samen vast en zeker weer heel veel moois gaan bereiken!

Wij staan weer met ons voltallige team voor u klaar.

Staalprijs ontwikkeling

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat de diverse staal- en grondstofsoorten, de afgelopen periode in prijs zijn gedaald. Dit heeft dan ook gevolgen gehad voor bijna alle staal gerelateerde producten welke, onder andere, gebruikt worden in de binnenafbouw. Dit is voor ons dan ook de aanleiding om deze daling in onze prijzen voor WMS-profielen vanaf 15 januari 2023 door te berekenen. 

Het spreekt voor zich dat u zo snel mogelijk onze nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities. Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Werkcon BV
 
» Over ons
» Duurzaam
» Nieuws
» Contact
Producten
 
» Binnenprofielen
» Toebehoren / Onderdelen
» Stuc- en afwerkprofielen
» Gevelprofielen
Contact
 

Zuiveringweg 8
8243 PZ Lelystad NL
T +31 (0)320 254 300
F +31 (0)320 251 755
E info@werkcon.nl

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex