Staalprijsontwikkeling

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat de diverse staalsoorten, in de achterliggende periode in prijs zijn gedaald. Hoewel de staalprijzen wel weer aan het stijgen zijn, zijn deze nog niet terug op het "oude" niveau. 


Deze daling is voor ons dan ook de aanleiding om onze prijzen voor WMS-profielen te gaan verlagen. Onze nieuwe prijzen zullen dan ook gaan gelden voor leveringen vanaf 1 oktober 2022.

Het spreekt voor zich dat u zo snel mogelijk onze nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities. Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de "grillige" ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Werkcon en Easy Housing breiden verder uit!

Samen met ons zusterbedrijf Easy Housing BV hebben wij onze productiecapaciteit verder uitgebreid. Hiervoor hebben wij onlangs een productielocatie met ruim 6000 m² vloeroppervlak aangekocht. Deze locatie zal met name door Easy Housing BV gebruikt gaan worden om haar uitbreidingsplannen verder te realiseren. 

Hoewel wij nog druk zijn met het plaatsen van de (nieuwe) rolvormmachines, zijn de eerste profielen uit deze fabriek reeds geproduceerd en uitgeleverd! Met deze nieuwe productielocatie wil Easy Housing haar vooraanstaande positie in de productie van staalframe profielen verder versterken.

Meer informatie over Easy Housing en mogelijkheden, zie www.easyhousing.nl.

Jouw loyaliteit EXTRA beloond!

Met het Werkcoins-spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.

Werkcon BV
 
» Over ons
» Duurzaam
» Nieuws
» Contact
Producten
 
» Binnenprofielen
» Toebehoren / Onderdelen
» Stuc- en afwerkprofielen
» Gevelprofielen
Contact
 

Zuiveringweg 8
8243 PZ Lelystad NL
T +31 (0)320 254 300
F +31 (0)320 251 755
E info@werkcon.nl

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex