Stijging transportkosten!

Naast overige stijgende kosten, hebben onze transporteurs te maken met sterk stijgende brandstofprijzen, wat geresulteerd heeft in een verhoging van de transporttarieven.

Wij zijn dan ook genoodzaakt deze gestegen kosten door te gaan berekenen. Daarom zullen wij per 01-03-2022 al onze profielprijzen met € 0,02 p/m¹ verhogenDaarnaast zal de orderbijdrage bij bestellingen < 500 m¹ en het retour halen van stalen bokken verhoogd worden naar € 95,-. De toeslag voor tijdleveringen zal verhoogd worden naar € 60,-per levering.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Staalprijsontwikkeling

Wij volgen de internationale staalmarkt altijd nauwgezet. Na een korte periode van licht dalende staalprijzen is het tegenovergestelde nu het geval. Dit is voor ons nog geen reden om onze prijzen van onze staalproducten te gaan verhogen. De verwachting is dat als de automobielindustrie weer op volle kracht gaat draaien er mogelijk weer tekorten kunnen gaan ontstaan, met als gevolg sterk oplopende levertijden en prijzen.

Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.

Prijsverhoging Achterhout Qualirack Solidfix (P4)-producten

Onze leverancier van ons achterhout heeft een prijsverhoging aangekondigd van ca. 7%. Dit betekent dat wij onze Qualirack Solidfix (P4)-producten voor leveringen vanaf  1-3-2022 tegen de nieuwe, hogere prijzen zullen doorberekenen. . Meer informatie over ons assortiment achterhout is te vinden op onze website.

Verdere stijgingen op korte termijn voor ook andere producten sluiten wij niet uit, dus houdt bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materiaal hier rekening mee.

Jouw loyaliteit EXTRA beloond!

Met het Werkcoins spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.


Werkcon B.V. bestaat al meer dan 40 jaar!.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex