Back to work!

Voor de meesten van ons is de vakantie ondertussen weer voorbij. Na onze bouwvaksluiting van 2 weken draait onze fabriek ondertussen weer op volle kracht. Echter door de sterk toegenomen vraag naar onze producten vanuit de markt, zijn onze normale korte levertijden, helaas nog niet welke u van ons gewend bent. Voor de actuele levertijd van onze producten kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.


Wij staan weer met ons voltallige team voor u klaar.

Staalprijs verhoging

Werkcon BV volgt de internationale staalmarkt altijd nauwgezet. Het aanbod en de productie van staal loopt nog steeds niet in gelijke tred met de toenemende vraag met als gevolg, tekorten, oplopende levertijden en stijgende (grondstof)prijzen. Dit is voor ons dan ook aanleiding om onze prijzen van onze stalen profielen en onderdelen te gaan verhogen. Onze nieuwe prijzen zullen dan ook gaan gelden voor leveringen vanaf 1 oktober 2021.

Wij behouden ons het recht voor eventuele afwijkende (voorraad) bestellingen welke worden afgenomen voor 1 oktober 2021 te berekenen tegen de nieuwe staalprijzen. Het spreekt voor zich dat u zo snel mogelijk onze nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities. Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden. 


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Uitbreiding assortiment inspectieluiken

Wij breiden ons assortiment inspectieluiken wederom verder uit. Onderstaande luiken zijn evt. in afwijkende afmetingen leverbaar, maar zijn standaard te verkrijgen in de volgende afmetingen:

  • 200x200 mm
  • 300x300 mm
  • 400x400 mm
  • 500x500 mm
  • 600x600 mm
 

Systeem AKLD  – Akustik Line -

Systeem AKLD  – Akustik Line - Inspectieluik voor geluidsisolatie eisen tot 35 dB, bestaande uit een aluminium buiten- en uitneembaar binnenframe met 25 mm (high density) gipsbeplating.

Systeem AA  – Akustik Line - 

Systeem AA  – Akustik Line - Inspectieluik voor verhoogde geluidsisolatie eisen 

tot 42 dB, bestaande uit een aluminium buiten- en uitneembaar binnenframe met 25 mm (high density) gipsbeplating.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex