Staalprijs verhoging

Werkcon BV volgt de internationale staalmarkt altijd nauwgezet. In onze vorige nieuwsbrief gaven wij al aan dat de staalprijzen behoorlijk gestegen zijn, en op dit moment stijgen de staalprijzen nog steeds!

De reden van deze prijsstijgingen zijn de onverwacht snel herstellende economie van China en de sterk stijgende vraag naar staal vanuit o.a. de automobielindustrie. Het aanbod en de productie van staal loopt niet in gelijke tred met de toenemende vraag, met als gevolg tekorten en sterk oplopende levertijden.

Dit is voor ons dan ook aanleiding om onze prijzen per 1 maart 2021 te gaan verhogen.

Onze nieuwe prijzen zullen dan ook gaan gelden voor leveringen vanaf 1 maart 2021. Wij behouden ons overigens het recht voor eventuele afwijkende (voorraad) bestellingen welke worden afgenomen voor 1 maart 2021 te berekenen tegen de nieuwe staalprijzen. 

Het spreekt voor zich dat u zo spoedig mogelijk onze nieuwe prijslijst ontvangt met prijzen en condities. Uiteraard zullen wij u blijven berichten over de ontwikkeling van de staalprijzen, zodat u zowel bij het uitbrengen van offertes als het bestellen van materialen hiermee rekening kunt houden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.


FSC® certificaat behaald!

Voor organisaties, overheden en merken is duurzaam ondernemen een essentieel onderdeel geworden van hun bedrijfsvoering. Ook consumenten hechten steeds meer waarde aan producten en verpakkingen die maatschappelijk verantwoord geproduceerd worden. Daar is duurzaam bosbeheer onderdeel van. Werkcon BV wil actief werken aan de bescherming van bossen wereldwijd. Deze ambitie heeft geleid tot het behalen van het FSC® certificaat per 8 januari 2021.

Uitbreiding assortiment

Vanaf januari 2021 hebben wij ons assortiment uitgebreid met achterhout en is uit voorraad leverbaar. Deze verschillende producten zijn uiteraard FSC® gecertificeerd. Meer informatie over ons assortiment achterhout is te vinden op onze website.

Jouw loyaliteit EXTRA beloond!

Met het Werkcoins spaarprogramma wordt jouw loyaliteit EXTRA beloond en is de manier om op eenvoudige wijze voor prachtige cadeau’s te sparen.


Werkcon B.V. bestaat al meer dan 40 jaar!.

 
www.werkcon.nl
Zuiveringweg 8, 8243 PZ Lelystad
T +31 (0)320 254 300 - info@werkcon.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex