Beste klant,

"Het motorseizoen 2020 is aangekondigd met een vermoedelijke vertraging van 1 maand..." 

Het zou hier om een flauwe grap kunnen gaan, maar het is helaas de realiteit. De hoogst noodzakelijke maatregelen in het kader van de bestrijding van de COVID-19 pandemie, zorgen ervoor dat onze motoren nog een tijdje langer stom moeten blijven. Het uitzonderlijk mooie weer geeft ons een dubbel gevoel. Het zorgt letterlijk voor een beetje zon in huis, maar tegelijkertijd frustreert het ons dat we er niet kunnen op uit trekken met ons stalen ros... 

We gaan de goede richting uit door zo weinig mogelijk te bewegen! 

Maar niet getreurd, afstel is geen uitstel! KTM stelt zijn nieuwste telg voor, de 890 Duke R en wij gaan door met de voorbereiding van het motorseizoen! U kan blijven rekenen op onze professionaliteit en service. 

Uw Motocare Team   

 

KTM 890 DUKE R

Dinsdag 31 maart, stelde KTM zijn nieuwste telg voor. Mocht u deze voorstelling gemist hebben, dan kan u deze nieuwste topper in het middensegment samen met ons ontdekken!

Start your engine! »
 

CHECKLIST START MOTORSEIZOEN 2020

  1. Is uw BMW, KTM , HUSQVARNA technisch klaar voor dit seizoen?
  2. Neen? Maak een afspraak voor een onderhoud op 016 35 39 21 (enkel op woensdag en vrijdag) of per mail op info@motocare.be. Denk eraan: niemand zal nog willen tijd verliezen bij de start van het seizoen! Reserveer NU!
  3. Ja? Ligt uw uitrusting klaar? Zijn die versleten handschoenen al vervangen? U kan bij ons alle KTM/HUSQVARNA kledij bestellen per mail en wij bezorgen ze per post!
  4. Nog geen motorfiets? U kan bij ons de meeste modellen KTM en Husqvarna uit stock bestellen, of waarom geen gebruikte BMW motorfiets? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte! Wij kunnen de bestelling per mail afhandelen en zorgen ervoor dat uw motor rijklaar is zodat u onmiddellijk van start kan gaan van zodra de Corona-maatregelen opgeheven worden!
 
 

Extra voordelig 2019 stock modellen KTM en Husqvarna

Wij hebben nog enkele 2019 modellen in stock. Deze modellen zijn identiek aan de 2020 modellen, enkel is de prijs een stuk aantrekkelijker!

Check hier »
 

Shhhst! Niet verder vertellen...

Bestel uw KTM of Husqvarna nog tijdens de lockdown periode (voorlopig tot 19 april, maar kan verlengd worden) en wij zorgen voor een mooi meegenomen extraatje! Vraag vrijblijvend uw offerte!

 

U sleutelt liever zelf...?

Tijd zat om te sleutelen, maar nu ontbreekt net dat ene onderdeel? Geen probleem! U zoekt het onderdeel via de "KTM sparepartsfinder", noteert het onderdeelnummer en bestelt het bij ons (mail of telefoon). Wij bezorgen het onderdeel per post! 

KTM Sparepartsfinder »
 

MOTOCARE 

wenst u een vrolijk Pasen!

 
MOTOCARE BVBA
DIESTSESTEENWEG 33 A - 3390 TIELT-WINGE
016 35 39 21 - info@motocare.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex