In een voortdurend streven naar een optimalisatie van de werking van MOTOCARE als bedrijf enerzijds, en anderzijds in onze permanente zorg om het u als klant zo aangenaam mogelijk te maken, doet MOTOCARE in 2018 ernstige investeringen.
 
telefoon
Nieuwe digitale telefooncentrale
Via een keuzemenu wordt u als klant efficiënt met de juiste dienst vebonden. Dit resulteert in minder lange wachttijden en een onmiddellijk contact met de juiste persoon. Het opzoeken van bijvoorbeeld onderdelen voor uw KTM, Husqvarna of BMW vraagt veel minder tijd door de nieuwe snelle internetverbinding.
 
airco
Airco in toonzaal en burelen
Een aangepaste omgevingstemperatuur door een klimaatregeling verhoogt efficiënt werken en voor onze bezoekers/klanten wordt het aangenamer toeven bij Motocare. Een stofvrije, verse lucht toevoer zorgt voor voldoende zuurstof en vrijwaart de aangeboden artikelen en motoren van stof.
 
UV
Zonneschermen en UV folie in de toonzaal
Door het plaatsen van zonneschermen en een UV werende folie wordt verblinding door de laagstaande zon vermeden. Dit zorgt er eveneens voor dat de motoren, accessoires en kledij beschermd worden tegen de verkleurende inwerking van UV stralen. 
 
lounge
Lounge corner
Wachten tijdens een herstelling in QUICK SERVICE, wachten tot de verkoper de juiste calculatie kan maken... het wordt allemaal aangenamer in  comfortabele zeteltjes met een kopje koffie. Tevens zorgen gratis WIFI, een USB aansluiting en de nodige stroomvoorzieningen ervoor dat u permanent uw werk, mails of ontspanning kunt verderzetten.
 
Jan P
Service Adviseur
Jan Peeters, sinds 10 jaar een gedreven motorfietstechnicus functioneert nu als service adviseur en werkplaatsverantwoordelijke. Hij vertaalt uw opmerkingen en bevindingen in een technische taal en adviseert u betreffende het nodige onderhoud van uw motorfiets. Hij volgt uw motor op vanaf het binnenkomen tot het terug ophalen en bespreekt samen met u de uitgevoerde werkzaamheden.
Mailadres : jan@motocare.be 
 
Aangepaste openingsuren
Vanaf 2018 zal Motocare niet langer op zondag geopend zijn (tussen 01 april en 30 september). 
Uit een studie blijkt dat in de loop der jaren steeds meer klanten werken met een flexibele uurregeling of een tijdskrediet of deeltijds of variabel werken waardoor er tijd vrijkomt tijdens de weekdagen en waarbij iedereen de zondagen zoveel mogelijk vrijhoudt voor het gezin of uitstappen. 
Motocare zag dus zijn bezoeken tijdens de weekdagen en op zaterdagen stijgen en op zondagen duidelijk afnemen
Voor diegene die zich tijdens de week moeilijk kan vrijmaken voor 18.00 uur, blijft de mogelijkheid om op woensdagavond langs te komen vermits Motocare dan geopend is tot 20.00 uur.
 
GDPR - Europese wetgeving rond databescherming
Vanaf 25 mei 2018 dient iedereen, die een nieuwsbrief wenst te ontvangen, daar toestemming voor te geven. 
Indien u dus niet langer onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, vragen we u om u uit te schrijven via de onderaan deze nieuwsbrief vermelde link. 
www.motocare.be
Diestsesteenweg 33A - 3390 Tielt-Winge
016 35 39 21 - info@motocare.be