Het allerbeste voor 2022 gewenst!

Motocare, een heel logische naam voor wat we bij Motocare doen, namelijk zorgen voor jullie KTM of BMW. Maar er is meer! De samenwerking in het team, het doorspelen van onderlinge kennis en kunde, het staat allemaal in het teken van jullie, onze klanten. Af en toe moet er ook eens gerelaxed worden en daarom was het team blij met de voorbije feestperiode. We wensen jullie allen een gelukkig Nieuwjaar met een goede gezondheid en veel veilige en leuke kilometers met de motor. 

Lees meer »

Nieuwe openingsuren

Let op! Vanaf dinsdag 04 januari gaan onze nieuwe openingsuren van kracht. Onze wekelijkse sluitingsdag verandert nu van donderdag naar maandag en op zaterdag zijn zowel de winkel als de werkplaats geopend van 8 tot 12 uur. Op woensdag zijn we het hele jaar door geopend tot 19u00

Lees verder

KTM 1090 Adventure L

Ben je op zoek naar een sportieve toermotor? Dan heb je hem gevonden. Deze lichtvoetige hoogpoter heeft een breed doelpubliek. De motor kan op 35 kw gezet worden, maar kan ook op vol vermogen gezet worden (95 pk). Daarnaast kan de motor ook hermapt worden naar de de specs van de standaard 1090 Adventure die 125 pk levert. 
De motor is van 2018, heeft slechts 12.752 km en is uitgerust met een Akrapovic-demper. Deze knappe motor kan reeds jouw motor zijn voor 9.750 euro. Geef toe, een koopje, toch? 😉 Met deze motor is altijd rustig gereden, dat bewijzen de banden. De motor staat nog steeds op zijn eerste set banden waarmee hij van de productieband kwam. De motor wordt afgeleverd met nieuwe banden en onderhoud. 

lees meer »

BMW R1200RT LC

De koning onder de toermotoren, dat is wat de BMW RT is. Deze luxueuze full option motor is van 2017 en heeft 44.093 km. Deze prachtige cruiser kan al van jou zijn voor 13.750 euro. Een koopje, toch? 
Ben je geïnteresseerd, kom de motor dan zeker eens bekijken in onze showroom. 

lees meer »

Salonacties

KTM heeft zijn salonacties reeds bekend gemaakt. Ben jij aan het twijfelen om dit jaar een nieuwe motorfiets te kopen? Twijfel niet langer en sla deze maand je slag! De acties vind je terug via onderstaande link. 

Lees verder

Motocare on Instagram

Motocare is sinds december actief op Instagram. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, volg ons dan zeker. 😉
Gebruikersnaam: Motocare33a

lees meer »
 
MOTOCARE BVBA
DIESTSESTEENWEG 33 A - 3390 TIELT-WINGE
016 35 39 21 - info@motocare.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex