REIS ROND DE WERELD 

IN 100 DAGEN

PAUL OP DE BEECK VERTELT...

...vrijdagavond 07 februari over zijn reiservaringen en gaat daarbij in op het menselijk aspect van een dergelijke onderneming en over zijn ervaringen met twee door hem gebruikte KTM motoren, de 690 Enduro R en de 790 Adventure R.

Meer info inschrijving »
 

TEST MOTOREN

Een motor kopen is een belangrijke aankoop. Motocare geeft u daarbij het nodige mondelinge advies, maar niets geeft meer info dan een testrit. Bij Motocare kan u volgende motoren testen : 

KTM 390 Adventure, 

KTM 790 Adventure en 790 Adventure R, 

KTM 890 Duke R,

KTM 1290 Superadventure S,

KTM 1290 Superduke R 

KTM 1290 Superduke GT

Husqvarna 701 SM. 

Een testrit duurt 1 uur. Kostprijs 25€, terugbetaald bij aankoop motorfiets. 

Model te testen vanaf... klik hier »
 

VERHUUR MOTOREN

Motocare beschikt over een mooi aanbod verhuurmotoren. Boek nu uw reeds uw favoriete motor voor de zomervakantie! Aanbod en voorwaarden vindt u op onze site!

Naar de site »
 

BMW AANBOD EN ONDERHOUD

Motocare mag dan wel een KTM en HUSQVARNA Dealership zijn, maar wij bieden onze klanten ook een mooi aanbod aan tweedehands BMW motoren

U heeft reeds een BMW

Dan kan u ook bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen aan uw Beemer! 

Motocare heeft een jarenlange expertise op vlak van BMW onderhoud en herstellingen en levert u een top-service voor een aanvaardbare prijs!

Ons aanbod »
 

HUSQVARNA 701 VITPILEN

Deze karakterbike is nu leverbaar vanaf 

6999€!


lees meer »

HUSQVARNA 401 VITPILEN

Deze straatracer, nu vanaf

 4749€!

lees meer »
 

KTM/HUSQVARNA  ACTIES

U heeft het Salon van Brussel gemist? Geen probleem, want de KTM/HUSQVARNA acties beperken zich niet tot het Salon van Brussel! Op de site van Motocare hebben we daarom een pagina die u het ganse jaar door op de hoogte houdt van alle aanbiedingen die KTM/HUSQVARNA voor u in petto heeft! U klikt gewoon op de gele "Acties" knop op de homepagina van onze site of op de onderstaande button! CU there!

Acties »

SERVICE IN GEVAL VAN PANNE

Motocare biedt de nodige service, niet enkel op vlak van onderhoud maar ook op vlak van transportmogelijkheden wanneer uw motor dient gedepanneerd te worden...

lees meer »

MOTORTRAILER : wil u graag de kosten beperken door uw motorfiets zelf te depanneren, dan kan u ook gebruik maken van onze motortrailer om uw motor binnen te brengen, en dit geheel GRATIS!

lees meer »
 
MOTOCARE BVBA
DIESTSESTEENWEG 33 A - 3390 TIELT-WINGE
016 35 39 21 - info@motocare.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex