November rocks

Deze maand staat er weer veel te gebeuren bij KTM en Motocare. Zo krijg je deze maand bij Motocare 10% korting op de softwareaccessoires. Lees er meer over op de website van KTM of stel je motorfiets samen met de accessoires waar jij naar verlangt. 

 

KTM Powerwear

Onze showroom is mooi aangevuld met de laatste nieuwe kleding van KTM. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooi aanbod aan motorhandschoenen uitgestald en enkele interessante promotieartikelen in de rekken hangen. Ook in december zijn er weer interessante promoties op de kleding van KTMKom zeker een kijkje nemen.  

Lees verder
 

Akrapovic-demper

Een Akrapovic-demper is zeker het overwegen waard en tegenwoordig ook een veelverkocht accessoire. Om deze zonder wachttijden te kunnen monteren heeft Motocare hier een stock van aangelegd. Heb jij interesse om een Akrapovic-demper te laten monteren, vraag dan zeker na of we er voor jouw motorfiets een op voorraad hebben. 

Lees verder
 

Occassies van de maand

KTM 890 Duke R

Deze prachtige KTM 890 Duke R is een lichtvoetige bochtenverslinder. Deze wendbare motorfiets is van 03/2021 en heeft slechts 3.000 km op de teller. 

lees meer »

BMW R1200GSA

Deze prachtige BMW R1200GSA is werkelijk een echte alleskunner. Met deze motorfiets kan je zowel een leuke dagtrip maken als de wereld rondtrekken. Deze motorfiets leent zich er prima voor om sportief te rijden evenals offroad te gaan. De motorfiets is van 09/2017 en heeft 18.053 km op de teller. 

lees meer »
 

Sla je slag!

Profiteer nog van de laatste stockmodellen aan de prijs van modeljaar 2021. Het zal u niet ontgaan zijn dat er in heel veel sectoren riante prijsstijgingen waarneembaar zijn. Wij verwachten dat dit in de motorsector niet anders zal zijn. 

 

Denk aan de batterij!

De winter staat voor de deur. Voor velen betekent dit dat het motorseizoen er op zit en de motor onder doek gaat. Om batterijschade te vermijden kan je deze best laden met een druppellader. Heb je nog geen kerstcadeau, maak jouw gelukkige dan blij met een druppellader van bij Motocare. Wij verkopen de Optimate 3 en 4 met Can-Bus aansluiting voor BMW. 

 

Voorstelling 2022-motoren

Op 16 november heeft KTM zijn nieuwe 2022-motorfietsen voorgesteld. Volg zeker de website en social media van KTM en Motocare op de voet om op de hoogte te zijn van alle nieuwigheden. 

Lees verder
 
MOTOCARE BVBA
DIESTSESTEENWEG 33 A - 3390 TIELT-WINGE
016 35 39 21 - info@motocare.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex