Het zijn harde tijden voor ieder van ons. Beperkte vrijheid, beperkt sociaal contact, bedrijven staan onder druk, zelfs de term "oorlogstoestand" wordt in de mond genomen. Zonder de ernst van de toestand  te willen minimaliseren, is er wel één groot verschil met een echte oorlogstoestand: onze infrastructuur, onze "hardware" blijft intact! Er komt vroeg of laat een einde aan de opmars van het Coronavirus, die vijand zal verslagen worden en in tegenstelling tot wat zij die de twee wereldoorlogen meemaakten na de wapenstilstand aantroffen, namelijk een in puin geschoten wereld, kunnen wij de economie zonder al teveel problemen terug aanzwengelen. Tot het zover is, is de opdracht voor ons allemaal nu in eerste instantie deze toestand gezond en wel door te komen. 

Het Motocare Team wenst u daarbij het allerbeste! 

 

WIJ ZIJN ER STEEDS VOOR U!

Ook tijdens deze periode van beperkingen zijn wij er voor u! Check even onze site en u zal zien dat we niet bij de pakken blijven zitten!

Lees meer »
 

Onze site werd recent aangepast en dat kan u, zeker nu, helpen om nog beter de weg te vinden naar Motocare, zei het dan vanuit uw zetel thuis. Hieronder vinden jullie de meest in het oog springende verbeteringen. 

Check!  

Pagina "ACTIES"

Met één klik op naar deze pagina heeft u toegang naar alle lopende ACTIES waarvan u kan genieten bij aankoop van een KTM of HUSQVARNA motorfiets.

Check! »

Pagina "KOOPJES"

Een sterk afgeprijsd artikel, een onderdeel dat u reeds lang zoekt, kledij uit vorige collecties... u vindt het binnenkort met één klik naar deze pagina!

Check! »

Pagina "TEST & VERHUUR"

Alvorens een motor aan te kopen wil u die toch eerst een keer uittesten, misschien voor een langere periode huren of misschien wil u de eigen motor meenemen op reis met een motortrailer? Dan is dit de pagina waar u ons aanbod en de voorwaarden kan bekijken!

Check »

Pagina "KALENDER"

Testdagen, nocturnes, rijopleidingen, voordrachten... alle activiteiten vindt u vanaf nu met een eenvoudige klik naar onze kalender!

Check! »

Pagina "KTM PARTSFINDER"

U werkt zelf aan uw KTM? Op deze pagina vindt u op een eenvoudige wijze ieder KTM onderdeel, hoe klein ook! Noteer de onderdeelnummer en wij bestellen het voor u!

Check! »

Pagina "TRANSPORT"

Een moderne motorfiets is een technologisch hoogstandje. Er kan al eens iets fout gaan. Klik naar deze pagina en u kan zien dat we u ook dan niet in de kou laten staan!

Check »
 

U ziet, ook nu zitten we niet stilletjes te wachten tot de bui over is. 

Het motorseizoen zal in 2020 opmerkelijk korter zijn dan andere jaren. U wil er klaar voor zijn van zodra de "lockdown" wordt opgeheven? 

Dan kan u best ons 7 punten plan volgen : 

  1. Vraag vrijblijvend een offerte per mail (info@motocare.be) voor de motor van uw dromen
  2. Wij bezorgen u een zeer aantrekkelijk voorstel!
  3. U beslist de motor te kopen : betaal per overschrijving een voorschot
  4. Wij vragen de voertuigdocumenten aan en bezorgen u deze documenten per mail
  5. U stuurt deze mail door aan uw verzekeringsmaatschappij die de nummerplaat aanvraagt
  6. Wij maken ondertussen uw motorfiets rijklaar (onze werkplaats kan doorwerken mits er geen rechtstreeks contact is met de klanten)
  7. Uw motor staat klaar van zodra de lockdown wordt opgeheven!
 
 
MOTOCARE BVBA
DIESTSESTEENWEG 33 A - 3390 TIELT-WINGE
016 35 39 21 - info@motocare.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex