Multifunctioneel scherm in sporthal De Vruen

In de inkomhal van sporthal De Vruen werd er een nieuw infoscherm geïnstalleerd. Via dit scherm wordt het sportaanbod in de sporthal in de kijker gezet en activiteiten gepromoot. 

“De Sportraad ijverde al lang voor een doorgedreven digitalisering van de sporthal. Deze digitale communicatie is dan ook een mooie stap in de richting van de verdere ontwikkeling van De Vruen,” stelt sportfunctionaris Andy Braem. 


"Eén van de acties in de meerjarenplanning is een duidelijke communicatie en promotie van het sportaanbod in onze gemeente. Op die manier willen we onze inwoners nog meer aan het sporten krijgen. Dankzij een uitbreiding van onze vrijetijdsdienst kan er nu meer aandacht gaan naar de realisatie van deze doelstelling. De installatie van het infoscherm is alvast een stap in de goede richting. Daarnaast nemen we in september ook deel aan de 'Maand van de Sportclub' en werken we achter de schermen aan een vrijetijdsgids. Deze gids zal zowel online als offline het sportaanbod in onze gemeente duidelijk in de kijker zetten," aldus schepen van Sport en Communicatie, Kristof Mollu.

Lessenreeksen in de sporthal

In september starten er weer heel wat sportieve lessenreeksen in de sporthal. Inschrijven voor de lessen Swiss Jump, Spinning, Kracht & Lenigheid en Powerwalk kan nog steeds. Meer info vind je op https://www.kortenaken.be/vrije-tijd/sport/Meer info: Sportdienst - 011 58 62 78 - sportdienst@kortenaken.be

Kristof Mollu, schepen van Sport - kristof.mollu@kortenaken.be


Foto downloaden

 
www.kortenaken.be
Dorpsplein 35 - 3470 Kortenaken
011 58 62 62 - informatie@kortenaken.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex