10% extra bij aankoop Kortenaken Cadeaubon

Iedereen die tot en met 31 december een Kortenaken Cadeaubon koopt, zal 10% extra krijgen. Zo wil de gemeente Kortenaken het jaar met een positieve actie, zowel voor de lokale ondernemers als voor alle inwoners, afsluiten. 

Info Kortenaken Cadeaubon »

"Om de lokale ondernemers te steunen, lanceerde de Gemeente Kortenaken op 1 december de Kortenaken Cadeaubon. Dit is een cadeaubon die inwoners kunnen kopen en schenken aan elkaar. We merkten dat dit initiatief warm onthaald werd en ondertussen hebben zich al een 60-tal lokale ondernemers ingeschreven," legt Schepen van Lokale Economie, Niels Willems uit. "Omdat we nu in de eindejaarsperiode zitten, wilden we graag nog iets extra doen. Zo zal iedereen die tot en met 31 december een Kortenaken Cadeaubon koopt, 10% van de waarde van zijn bon extra aangeboden krijgen door het gemeentebestuur."


"Enerzijds willen we de lokale economie hiermee ondersteunen. Door de waarde van de bon te verhogen, zullen onze lokale ondernemers meer inkomsten hebben. Anderzijds doen we ook onze inwoners hier een plezier mee," besluit Schepen van Lokale Economie, Niels Willems. 

Meer info: Dienst Lokale Economie, economie@kortenaken.be, 011 58 62 62

Niels Willems, Schepen van Lokale Economie, niels.willems@kortenaken.be 

Download foto

 
www.kortenaken.be
Dorpsplein 35 - 3470 Kortenaken
011 58 62 62 - informatie@kortenaken.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex