Kortenaakse verenigingen baten tijdelijk cafetaria De Vruen uit

Na zeven succesvolle jaren stopt de huidige uitbater van cafetaria De Vruen omwille van persoonlijke redenen. In afwachting van een nieuwe uitbater, nemen enkele lokale verenigingen vanaf vandaag 5 oktober de uitbating tijdelijk over.

Niels, schepen van Gebouwen: "Eind september liep de huidige concessieovereenkomst af. Voorlopig is er nog geen nieuwe uitbater. Omdat de gemeente haar sporters en gebruikers van de sportzalen niet in de kou wil laten staan, werd er naar een tijdelijke oplossing gezocht. We deden daarom een oproep bij de lokale verenigingen."


KLJ Hoeleden, SK Waanrode, Turbo Daltons en VS Kortenaken zullen in de maanden oktober en november de cafetaria tijdelijk uitbaten. De winst gaat volledig naar de verenigingen. Voor hen is dit een extra duwtje in de rug nadat er veel van hun activiteiten niet konden/kunnen plaatsvinden.


Stefaan Devos, voorzitter van het AGB: "Dankzij Rudi Sainte en zijn team werd cafetaria De Vruen een goed draaiende zaak. Het gemeentebestuur dankt hen dan ook voor de jarenlange inzet. We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe concessienemer en hopen tegen eind november een geschikte kandidaat gevonden te hebben." 


Geïnteresseerde nieuwe consessienemers kunnen zich nog kandidaat stellen tot en met 15 oktober. 


De openingsuren van de cafetaria zijn: maandag 18u-23u, dinsdag 18u-23u, woensdag 16u30-23u, donderdag 18u-23u, vrijdag 18u-23u en zaterdag 10u-20/21u (afhankelijk van de zaalbezetting). Daarnaast kunnen verenigingen zelf beslissen om de cafetaria bijkomend buiten deze openingsuren uit te baten.

Meer info: https://www.kortenaken.be/laatste-nieuws/concessie/.

Dienst Vrije Tijd – vrijetijd@kortenaken.be - 011 58 62 78

 
www.kortenaken.be
Dorpsplein 35 - 3470 Kortenaken
011 58 62 62 - informatie@kortenaken.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex