Nieuw in de bibliotheek: e-boeken uitlenen via cloudLibrary

De zomer komt eraan! Het ideale moment om weer wat meer te lezen en waarom dat niet digitaal doen? In de bibliotheek van Kortenaken kan je nu gratis e-boeken ontlenen via het platform cloudLibrary.


Bibliothecaris, Vicky Benats legt uit hoe het werkt: "Je kan 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kan tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen. De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers en zijn beschikbaar via de app of de cloudLibray-website." 

 

"Met deze uitbreiding zetten we in op een verdere digitalisering van de bib," stelt schepen van bibliotheek, Griet Vandewijngaerden. "Er is keuze uit meer dan 7.700 titels in de collectie. En je hoeft zelfs je zetel of tuinstoel niet meer uit, je hebt enkel een lidmaatschap van de bibliotheek nodig. Ideaal dus om een zomer lang te lezen!" 


Meer uitleg vind je op de website van de bibliotheek of op bibliotheek.be/e-boeken.Meer info: Bibliotheek Kortenaken - 011 59 75 18 - bibliotheek@kortenaken.be

Griet Vandewijngaerden, schepen van bibliotheek - griet.vandewijngaerden@kortenaken.be

Foto: Marina Dierickx & Sandra Reniers, bibliotheekmedewerkers

Download hier beeldmateriaal

 
www.kortenaken.be
Dorpsplein 35 - 3470 Kortenaken
011 58 62 62 - informatie@kortenaken.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex