Gemeente zet kinderbegeleiding Kieke-Boe in de bloemetjes 

Van 12 tot en met 16 oktober is het de Week van de Kinderbegeleiding. Het gemeentebestuur zet de begeleiders van IBO Kieke-Boe dan ook graag in de bloemetjes met een kleine attentie.

 

Schepen van Buitenschoolse Kinderopvang, Griet Vandewijngaerden: “Het thema dit jaar is ‘Beestig Bedankt’. Het afgelopen jaar ging er veel aandacht naar het vervelende beestje corona. Onze kinderbegeleiding is in die periode steeds blijven doorwerken met evenveel enthousiasme en motivatie als voorheen. Zo zijn ze er in geslaagd om de aanwezige kinderen toch een leuke tijd te bezorgen, ondanks de moeilijke situatie. Dat verdient een ontzettend grote ‘Beestig Bedankt’ aan alle medewerkers die dag in dag uit het beste geven van zichzelf."


Het Vlaams platform Kinderopvang werkte in het kader van de Week van de Kinderbegeleiding een inspiratiemap uit met allerlei leuke activiteiten rond het jaarthema. “Zo denken we nu even niet aan de besmettelijke beestjes maar laten we de kinderen allerlei boeiende, spannende en eigenzinnige dieren ontdekken,” besluit schepen Vandewijngaerden.Meer info: Gigi Heusdens, coördinator Kieke-Boe - 011 58 62 76 - bko@kortenaken.be

Griet Vandewijngaerden - griet.vandewijngaerden@kortenaken.be

Download foto

 
www.kortenaken.be
Dorpsplein 35 - 3470 Kortenaken
011 58 62 62 - informatie@kortenaken.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex