De kindergemeenteraad daagt jou uit! 

Volgende week is het krokusvakantie. Omdat er ook voor kinderen veel ontspanningsmogelijkheden wegvallen, komt de kindergemeenteraad met een uitdaging.

“We vonden de Lampionnentocht van de dienst Vrije Tijd een heel leuk idee. Omdat het volgende week krokusvakantie is, wilden we er voor kinderen zoals wij een extra uitdaging aan koppelen!” zegt Toon Theys, kinderschepen van Vrije Tijd enthousiast. “Deze uitdaging is een fotozoektocht geworden. Op elke route van de lampionnentocht hebben we een foto genomen. Deze foto's staan op de website van de gemeente. Wie de vijf plaatsen vindt, moet een foto van zichzelf nemen met de juiste locatie. Deze foto’s moeten daarna bezorgd worden aan de dienst Vrije Tijd van de gemeente Kortenaken. Wie alles gevonden heeft, krijgt een leuke prijs.”


Schepen van Jeugd, Griet Vandewijngaerden: “Het schepencollege is verheugd dat er zoveel kinderraadsleden met goede ideeën en ambitie in de kindergemeenteraad zitten. Dankzij een goede samenwerking tussen de kindergemeenteraad en de dienst Vrije Tijd, zal ook dit evenement een succes worden.” 

Meer info: Dienst Vrije Tijd, vrijetijd@kortenaken.be, 011 58 62 62

Griet Vandewijngaerden, Schepen van Jeugd, griet.vandewijngaerden@kortenaken.be

Download foto

 
www.kortenaken.be
Dorpsplein 35 - 3470 Kortenaken
011 58 62 62 - informatie@kortenaken.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex