Hoe we omgaan met Coronavirus

Beste relatie,

Vanwege het Coronavirus vindt er op de locaties van ROC Rivor t/m 6 april geen onderwijs plaats. De activiteiten vanuit het Praktijklab komen daarmee grotendeels stil te liggen. Waar mogelijk en wenselijk kunnen de studenten thuis aan projecten werken. We zijn momenteel bezig met een inventarisatie. Heeft u vragen over een lopend of ingediend project, neem dan gerust contact met ons op! Hieronder vindt u een greep uit projecten waar studenten aan werk(t)en.

 

We hopen dat we elkaar snel weer in goede gezondheid mogen treffen.


Namens het ROC Rivor Praktijklab,

Joris Wanders, Paul Nieuwenhuis, Natasja van Duijn

(0615022009)   (0646730801)        (0638392434)

Werkzaak filmportret bij
H&S Coldstores

Vorige maand vonden de opnames plaats van een nieuw filmportret bij H&S Coldstores in Beneden Leeuwen. In dit unieke project werken mediastudenten van ROC Rivor samen met regionale filmmaker Mel Struijk.

Lees meer »

Escape room '75 jaar vrijheid'

Zinder & Bibliotheek Rivierenland

Tien studenten van de opleiding Leisure & Hospitality werken aan een uniek project voor Zinder en de Bibliotheek Rivierenland: een 'Escaperoom 75 jaar vrijheid'.

Lees meer »

Servicepunt Leren en Werken Rivierenland

Studenten ontwikkelen communicatiemiddelen voor Servicepunt Leren en Werken Rivierenland. Het Servicepunt biedt onder andere onafhankelijk advies over leren en werken aan werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgevers 

Lees meer »

Vonk & Co. betrekt studenten bij nieuw WMS systeem 

20 Februari startte een groep leerlingen van de opleiding transport & logistiek van ROC Rivor aan een interessant project rondom het nieuwe warehouse management systeem (WMS) van de transportondernemer uit Tiel.

Lees meer »

Studenten zetten zich in voor Koningsweek Meteren

Voor de feestvereniging in Meteren zijn studenten 2e jaars commercieel een project gestart voor de promotie van de Koningsweek. Voor hun opdrachtgever Jacob Schop hebben zij onder andere een Instagram pagina aangemaakt. 

Lees meer »
 
Ondernemend Rivierenland
ROC Rivor, Bachstraat 1, 4003 KZ TIEL
0344 656 200 - praktijklab@rocrivor.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex