Nieuwsbrief december 2019

Nieuwe collega: Natasja van Duijn

Per 6 januari versterk ik het Praktijklab als projectleider en ben blij met deze nieuwe uitdaging!  Samen met Paul en Joris ga ik aan de slag om interessante projecten bij bedrijven te werven die uitgevoerd kunnen worden door onze studenten.

Lees meer »

Rabobank organiseert leerzaam geld event voor kids

Voor dit project zocht de bank de samenwerking op van het Praktijklab. Studenten van de opleiding management assistant van het ROC Rivor helpen mee aan de voorbereiding van het geld & kids event. 

Lees meer »

5e plaats keuzegids MBO 2020

Dit jaar behoort ROC Rivor tot de top 5 beste brede MBO-scholen van Nederland. Ook behoren we dit jaar weer tot de beste MBO-opleider van Gelderland. Daarmee bevestigt ROC Rivor zijn toppositie en rol als kwalitatieve onderwijspartner in regio Rivierenland.

Lees meer »

Studenten in het ziekenhuis

De studenten van de opleiding logistiek van ROC Rivor presenteerden de bevindingen van hun project voor het Ziekenhuis Rivierenland(ZRT) in Tiel. De Rivor-studenten hebben naast een prima presentatie ook een notitie opgeleverd waarin ze op basis van de lean methode verbetervoorstellen gedaan hebben voor het magazijn en de goederenontvangst. 

Lees meer »

Lunch Marketing & Sales

Op 15 januari  is er een netwerklunch georganiseerd door de docenten Peter Fun, Davie Porter, en Hugo Bruining. Er is onder anderen gepitched door verschillende leerlingen en hun praktijkopleiders en ook hebben de docenten presentaties gegeven over het houden van een onderzoek tijdens de beroepspraktijkvorming.

Lees meer »
 
.
Straat en nummer
Telefoonnummer - info@yourwebsite.com
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex