Studenten van ROC Rivor werken aan Praktijklab projecten van opdrachtgevers in Rivierenland

Studenten van ROC Rivor werken volop aan projecten van opdrachtgevers in Rivierenland. Hieronder een greep uit de opdrachten. Bent u ook geïnteresseerd, wilt u meer weten over het Praktijklab of heeft u een project? Stuur een korte email aan Jamilla Frenay.

Studenten organiseren paneldiscussie Rabobank 

Hoe bankieren jongeren in Rivierenland? Met die Praktijklab opdracht organiseren studenten een paneldiscussie voor Rabobank West Betuwe  

Lees meer »

MBO Ambassadeurs Gala 2019

Op maandag 18 november vond MBO Ambassadeursgala 2019 plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. Jamilla Frenay, ambassadrice van het ROC Rivor was hierbij aanwezig. TV-presentator Jan Versteegh heeft in deze bijzondere awardshow, onder toeziend oog van familie, vrienden en collega’s verschillende onderscheidingen uitgereikt

Lees meer »

Mozaïek Mobieltjes project voor ouderen van start met studenten 

ROC Rivor studenten van de opleidingen verzorgende IG/maatschappelijke zorg en Mediavormgeving werken samen aan het Mobieltjesproject. Opdrachtgever voor dit project is Margo Emonts van Mozaïek Welzijn in Tiel.

Lees meer »

Sense Praktijklab project in samenwerking met GGD.

Het Project Sense is er voor bedoeld om jongeren te informeren en te overtuigen van het gebruik en het bestaan van het platform Sense. Dit is een online platform waar allerlei vragen en informatie omtrent seksualiteit verzameld zijn.

Lees meer »

3e editie Meet & Match

Op 10 oktober jl. vond de derde editie van het Meet & Match event plaats. Hier ontmoeten Tielse ondernemers en vertegenwoordigers van Tielse maatschappelijke organisaties elkaar op de Beursvloer van het Meet & Match Event op het ROC Rivor in Tiel.

Lees meer »

Nieuwe Website ONR

Houd het in de gaten: binnenkort wordt de splinternieuwe website van ONR gelanceerd. De site is ontwikkeld door Arriver, het webbedrijf van oud ICT student Fouad Mouallal.

 
www.ondernemendrivierenland.nl
ROC Rivor, Bachstraat 1, 4003 KZ TIEL
0344 656 200 - praktijklab@rocrivor.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex