Meld uw project of opdracht eenvoudig aan via ondernemendrivierenland.nl

Beste relatie,

Het onderwijs aan studenten van ROC Rivor komt ook fysiek weer op dreef. Met de examens in volle gang worden de locaties, binnen strikte RIVM regels, weer beschikbaar.

Het Praktijklab heeft noodgedwongen op een laag pitje gedraaid. Tóch zijn er weer mooie samenwerkingen en projecten tot strand gekomen. Over een aantal lees je hier.


Neem ook eens een kijkje op de gloednieuwe website van Ondernemend Rivierenland. Gemaakt i.s.m. ROC Rivor student, ondernemer en inmiddels ook HBO'er Fouad Mouallal.


Graag tot snel!


Namens het ROC Rivor Praktijklab,

Joris Wanders, Paul Nieuwenhuis, Natasja van Duijn

(0615022009)      (0646730801)        (0638392434)

Project samen met studenten?
Meld het aan via de website!

Een interessant project of opdracht  voor studenten van ROC Rivor? Meld het eenvoudig aan via de gloednieuwe website. Je leest er alles over werken en ondernemen met en door studenten in Rivierenland. Ook in combinatie met HBO studenten en VMBO leerlingen.

Naar de website »

UWV Pilot ondernemerschap succesvol 

Volgende week sluiten 12 kandidaten vanuit UWV hun programma 'Oriëntatie op Ondernemerschap' af. De pilot is een samenwerking van ROC Rivor, UWV en ONR vanuit Perspectief op Werk.

Lees meer »

6 Klassen aan de slag met project Sense over seksualiteit

ROC studenten onderwijsassistent en pedagogisch werk zijn na een online briefing aan de slag met het omvangrijke 'Sense project 'van de GGD Gederland-Zuid.

Lees meer »

Digitale Bedrijfsschool 

Samenwerking in Rivierenland

In regio Rivierenland wordt een samenwerkingsverband van mkb ondernemingen opgezet om een ontwikkelprogramma neer te zetten met de ‘Digitale Bedrijfsschool’. Leven Lang Leren in de beroepspraktijk.
Interesse om mee te doen? Lees dan verder.

Lees meer »

Nieuwste filmportret bij 
H&S Coldstores

Media studenten van ROC Rivor en YoungMediaProf Mel Struijk leverden onlangs het nieuwste filmportret op. Het werd gemaakt bij H&S Coldstores in Beneden Leeuwen in opdracht van Werkzaak Rivierenland.

Bekijk hier het filmportret »
 
Ondernemend Rivierenland
ROC Rivor, Bachstraat 1, 4003 KZ TIEL
0344 656 200 - praktijklab@rocrivor.nl
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex