Maastricht, 7 juli 2021

Farèn maakt van Wittevrouwenplein een groene ontmoetingsplek
Woningen in Le Sud in verkoop
Start werkzaamheden Boksschool
Cinema in het Vrijheidspark op 17 juli
Tentoonstelling Troostfee in Lourdeskerk

Farèn maakt van Wittevrouwenplein een groene ontmoetingsplek

Met stapjes werkt Farèn aan haar gelijknamige zaak aan de kop van de Frankenstraat. Het terras is - mede door corona - uitgebreid naar het Wittevrouwenplein er tegenover. De binnentuin vormt een verborgen pareltje. En vlak voor de uitbraak van het virus werd de inrichting flink aangepakt. “De kansen van dit gebied kan ik niet laten liggen.”

lees hier haar verhaal »

Woningen in Le Sud in verkoop

Vorige week zijn de eerste 34 appartementen in Le Sud, aan het zuidelijke deel van de Groene Loper, online in verkoop gegaan. De inschrijving sluit op maandag 12 juli om 12.00 uur 's middags. Alle informatie zoals de plattegronden en de brochure staat online. 

meer informatie »

Start werkzaamheden Boksschool

In het najaar starten de werkzaamheden aan en rondom de oude Jongensschool en Boksschool aan de Groene Loper. Binnenkort vinden daar enkele voorbereidingen voor plaats. Zo wordt de sportkooi (ook wel bekend als het trapveldje) aan de Burg. Bauduinstraat verplaatst. Dit gaat naar het Leeuwenpark. Daarnaast gaat het hondenlosloopgebied aan de Burg. Bauduinstraat weg.
lees verder over de ontwikkelingen »

Cinema in het Vrijheidspark op 17 juli

Na het succes van vorig jaar organiseert Stichting Vrijheidspark op zaterdag 17 juli weer een openluchtcinema. De film is deze keer The Angels’ Share van regisseur Ken Loach en begint om 21.30 uur. De kosten zijn €4,00 per persoon. Vergeet u niet aan te melden!

meer lezen en aanmelden »

Tentoonstelling Troostfee in Lourdeskerk

Tijdens corona zagen we overal de Troostfee op de ramen. Met haar hartenkusjes zorgde ze voor de nodige vrolijkheid en steun. Tot en met 25 juli is nu een speciale tentoonstelling rondom deze fee te bewonderen in de Emmauskapel van de Lourdeskerk aan de Groene Loper. Toegang is gratis, maar elke gulle gift gaat naar Vriendje voor 'n Tientje: een geldinzamelingsactie voor een nieuwe verwarming in de kerk. Inmiddels is er al €12.000,- opgehaald. Het streefbedrag is €40.000,-. 

neemt u ook een kijkje? »
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex