Maastricht, 10 maart 2022

19 maart: informatiemarkt onderwijscampus Groene Loper
Smullies opent haar deuren
Voorjaarskleuren op de Groene Loper
Maastricht Running Festival op 18 april
Bouw sociale huurwoningen vordert
Meer nieuws

19 maart: informatiemarkt onderwijscampus Groene Loper

Op zaterdag 19 maart organiseren de gemeente Maastricht en onderwijsinstellingen LVO en VISTA college een informatiemarkt over de plannen voor een onderwijscampus aan de Groene Loper. U bent welkom om u te laten informeren over de scenario’s en onderzoeken. En vooral: om uw mening daarover te geven.

verder lezen »

Smullies opent haar deuren

Dat het gebied rondom de Groene Loper in ontwikkeling is, zag ook het team achter Smullies. De eigenzinnige ijs- en patisseriesalon opent 10 maart haar deuren op de kop van de Frankenstraat. Een gesprek over pasteltinten, vers bereide macarons en hoe drie verhalen perfect samen kwamen.

het gesprek met Smullies »

Voorjaarskleuren op de Groene Loper

Carnaval is geweest, het voorjaar hangt in de lucht. Als confetti zorgen de krokussen voor gele en paarse vrolijkheid op de Groene Loper. Fotograaf Aron Nijs ging voor ons op pad en legde het ontwaken van de lente vast. 

meer foto's op Facebook »

Maastricht Running Festival op 18 april

De Groene Loper Run heet nu Maastricht Running Festival. Een nieuwe naam, maar de parcoursen blijven op en rond de Groene Loper. Op Tweede Paasdag, maandag 18 april, is het zover. Bent u al aan het trainen (of aan het oefenen met aanmoedigen)?

meer weten »

Bouw sociale huurwoningen vordert

Aan de Groene Loper zijn steeds meer nieuwe woningen te zien. De bouw vordert. Dat geldt ook voor de sociale huurwoningen. In totaal komen er zo’n 120 appartementen voor sociale huur. Richting het eind van dit jaar kunnen we de nieuwe bewoners daarvoor verwelkomen. 

lees meer »
 

Meer nieuws

 
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex