Maastricht, 13 april 2022

Maastricht Running Festival op 18 april
Voorjaarspret aan de Groene Loper
Open dag van Het Werkhuis
Paaseieren zoeken in het Vrijheidspark
Bijeenkomst Burgerbegroting Maastricht aan de Groene Loper 
Nieuwe afleveringen in serie Van wie is de Groene Loper?

Maastricht Running Festival op 18 april

Op (paas)maandag 18 april gaan de hardlopers van het Maastricht Running Festival (voorheen de Groene Loper Run) weer over de Groene Loper. Veel sportievelingen kijken er al een tijdje naar uit. Het belooft een sportieve dag te worden, met voor ieder wat wils.

meer informatie »

Voorjaarspret aan de Groene Loper

Voorjaarspret, daar krijgen we niet snel genoeg van. De lente is officieel begonnen en dat is te merken, ook aan de Groene Loper! Lekker samen een ijsje eten of kopje koffie drinken, een stuk fietsen of wandelen met de (klein)kinderen. En dat allemaal tussen de voorjaarsbloemenpracht. Genieten!

Open dag van Het Werkhuis

Het Werkhuis is verhuisd van de voormalige Theresiaschool naar de Hunnenweg in Scharn. Op zaterdag 23 april zetten zij hun (nieuwe) deur open om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. 


Neem een kijkje in hun huis en tuin of doe mee aan een activiteit. De Werkhuiswinkel is geopend en ook het reparatieloket is present. 

meer weten »

Paaseieren zoeken in het Vrijheidspark

Stichting Vrijheidspark Maastricht organiseert op tweede paasdag (18 april) weer een kleurige paasactiviteit. Van 11.00 tot 13.00 uur kunnen kinderen tot 10 jaar eieren zoeken, verven en versieren.

Bijeenkomst Burgerbegroting Maastricht aan de Groene Loper 

Bij een burgerbegroting bepaalt niet de gemeente, maar de burger wat er met het geld gebeurt. Ook de gemeente Maastricht is hier eind vorig jaar mee begonnen. In april begint ronde twee van de Burgerbegroting Maastricht, op verschillende plekken in de stad. Zo wordt op zaterdag 16 april een evenement georganiseerd in Trefcentrum Wittevrouwenveld.

verder lezen en aanmelden »

Nieuwe afleveringen in serie Van wie is de Groene Loper?

Aan de Groene Loper in Maastricht wordt gebouwd en tegelijkertijd maken mensen al volop gebruik van het gebied. Ze wandelen er en vertellen elkaar verhalen. Over hoe het was en hoe het wordt. Maar van wie is dit nieuw stuk stad? Fotograaf Bert Janssen toont ons in de serie ‘Van wie is de Groene Loper?’ zijn antwoorden. Heeft u de twee nieuwe afleveringen al gezien?

verder kijken »
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex