Maastricht, 15 september 2021

Wijksafari & Buurtcafé Wyckerpoort-Noord: doet u mee?
De Groene Loper: toen en nu
Enexis Huis Limburg sluit haar deuren 
Start verkoop appartementengebouw Amélie in Le Sud

Wijksafari & Buurtcafé Wyckerpoort-Noord: doet u mee?

Meehelpen bij een onderzoek over bewegen en gezondheid in je eigen buurt. De inwoners van Wyckerpoort-Noord krijgen die kans op 9 oktober tijdens een Wijksafari & Buurtcafé van Universiteit Maastricht en Dear Hunter. Na metingen en veldonderzoek zijn nu de mensen die elke dag in deze wijk leven aan zet. Doet u mee?
lees meer »
 

De Groene Loper: toen en nu

Dat er veel is veranderd van de A2 op weg naar de Groene Loper is wel duidelijk. Duizenden auto's maakten ruimte voor bomen, fietsers, nieuwe bewoners en veel activiteit. We bladeren de komende tijd graag eens door de vele verschillen. Hoe was het toen? En hoe ziet het er nu uit? Na deel 1, is het dit keer tijd voor deel 2 en 3. We kijken van rotonde Scharnerweg richting Europaplein en werpen een blik op de omgeving van rotonde Scharnerweg.

kijkt u met ons mee? »
 

Enexis Huis Limburg sluit haar deuren 

Aan de Groene Loper staat sinds 2017 het Enexis Huis Limburg. Speciaal voor consumenten, scholieren, studenten en professionals om kennis te maken met de mogelijkheden van duurzame energie. Na zo’n vier jaar sluit het Enexis Huis Limburg op 1 januari 2022 haar deuren. Tot en met 23 december zijn ze nog open voor bezoek op afspraak. 
verder lezen »

Start verkoop appartementengebouw Amélie in Le Sud

Woensdag 8 september zijn nieuwe appartementen in het zuidelijk deel van de Groene Loper in de verkoop gegaan. Appartementengebouw Amélie bestaat uit 36 duurzame appartementen met een balkon óf tuin. 

meer info via Wonen aan de Groene Loper »
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex