Maastricht, 23 december 2020

Blikt u mee terug? Jaaroverzicht Groene Loper 2020
Van wie is de Groene Loper? #14 2020 op weg naar de finish
Het kerstspel van juf Miriam
Een warme kerst en mooi uiteinde voor u! 

Blikt u mee terug?

Jaaroverzicht Groene Loper 2020

2020 was een buitengewoon jaar. Zo ook aan de Groene Loper. Het was rustig, allerlei activiteiten konden niet doorgaan. Anderzijds was 2020 ook bijzonder door de nieuwbouw die op stoom kwam en waar we steeds meer van zien. Al met al waren er toch allerlei mooie momenten en initiatieven. Van de troostfeeën in het straatbeeld tot het eerste hoogste punt van de woningbouw. Blikt u mee terug?

bekijk het filmpje »

Van wie is de Groene Loper? #14
2020 op weg naar de finish

De eindejaarsaflevering in de serie Van wie is de Groene Loper? gaat over een warm welkom aan 'de nieuwe buren'. De mensen die in dit coronajaar zijn ingetrokken en komend jaar gaan intrekken in hun nieuwe huizen en appartementen aan de 'flaneerboulevard'. 

lees mee »

Het kerstspel van juf Miriam

Jan Janssen schreef niet alleen een eindejaarsaflevering in de serie Van wie is de Groene Loper?, maar ook een kerstverhaal. In deze aflevering is de Groene Loper van een lerares. Lees mee en glimlach bij een traditioneel kerstspel dat wellicht ooit zo heeft plaatsgevonden op een basisschool aan de Groene Loper, in een tijd waarin we nog nooit hadden gehoord van een anderhalvemetersamenleving.

naar het kerstverhaal »

2020 was een bijzonder jaar en de feestdagen zullen dat ook zijn. We wensen u een warme kerstperiode en een mooi uiteinde. Wees lief voor elkaar en blijf gezond. Op naar 2021, waarin we hopelijk weer meer samen kunnen zijn.


Projectbureau A2 Maastricht en team De Groene Loper van Ballast Nedam Development zijn tot en met 3 januari niet aanwezig. Tot in het nieuwe jaar!

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex