Maastricht, 6 januari 2021

Een gelukkig en gezond 2021!
Van Nepal tot Maastricht en van Borgharen naar de Groene Loper
Een Engelse boekenzaak in de bloeiende Frankenstraat
7 jaar geleden...

Een gelukkig en gezond 2021!

Het nieuwe jaar is begonnen. Ook op de GroeneLoper is volop beweging te zien. Even de decemberkilo's eraf sporten, lekker een stukje wandelen of fietsen en natuurlijk tussendoor tijd voor een praatje op afstand of kopje koffie to go. We gaan weer aan de slag! 

Van Nepal tot Maastricht en van Borgharen naar de Groene Loper

Twee jaar geleden rende hij zijn 70e marathon onder de drie uur. Een geweldige prestatie voor de destijds 68-jarige Jo Schoonbroodt. Hij woont inmiddels aan misschien wel het snelste parcours van Maastricht: de Groene Loper. Lees zijn verhaal en kijk het filmpje over Jogger Jo. Ook sportief aan het nieuwe jaar beginnen? Jo geeft graag tips. 

lees verder en bekijk het filmpje »

Een Engelse boekenzaak in de bloeiende Frankenstraat

Sinds eind november zit er een Engelse boekenzaak op de Frankenstraat 149. Maar er gebeurt meer dan alleen maar boeken verkopen. “We willen graag iets bijdragen aan de gemeenschap hier. Een plek bieden waar je kunt lezen, een kopje koffie kunt drinken of samen een spelletje speelt”, aldus Shakib Mohammed Gou, de kersverse huurder. Helaas zijn de deuren nu nog even gesloten, maar Shakib vertelt graag zijn verhaal.

meer lezen »

7 jaar geleden...

Weet u nog? 2014, dit jaar 7 jaar geleden, was een topjaar aan werkzaamheden voor het project A2 Maastricht. Zo werd in januari het hoogste punt van de tunnel bereikt. Dat werd gevierd met een persmoment, de plaatsing van een meiboom en soep voor de bouwers. Op onze kenniswebsite kunt u uitgebreid terugblikken op het project, onder andere met een tijdlijn.

ga terug naar 2014 en andere jaren »
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex