Maastricht, 22 december 2021

Een terugblik naar 2021
Voortgangsbericht in 2022 maandelijks
We wensen u fijne feestdagen!

Een terugblik naar 2021

Het jaar zit er bijna op. Tijd om terug te blikken op de bijzondere momenten van de Groene Loper in 2021. Het was voor de tweede keer een door corona getekend jaar. Maar toch was er genoeg te beleven. Van nieuwe stenen en de eerste sleutels tot fris groen en sportieve uitdagingen.

Kijkt u mee terug? »

Voortgangsbericht in 2022 maandelijks

U bent van ons gewend dat het Voortgangsbericht één keer in de twee weken in uw digitale brievenbus verschijnt. In 2022 stappen we over op één keer per maand. We houden u natuurlijk nog steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen op en rondom de Groene Loper. 


Leest u liever een papieren versie van het Voortgangsbericht? Op meerdere plekken in de wijken rondom de Groene Loper vindt u het Voortgangsbericht op papier. Deze kunt u gratis meenemen.

meer over het Voortgangsbericht »

We wensen u fijne feestdagen!

Het jaar zit er bijna op. Alles is anders dan anders, maar hopelijk zorgen de decemberdagen voor warme gezelligheid en fijne momenten. We wensen u mooie kerstdagen en een goede jaarwisseling. 


Projectbureau A2 Maastricht en team De Groene Loper van Ballast Nedam Development zijn tot 10 januari niet aanwezig. Tot in het nieuwe jaar!

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex