Maastricht, 23 juni 2021

Weet u nog... drie jaar geleden?
Hoe verloopt de oplevering van een nieuwe woning?
Zazou Bazar meets Sardinië (én vintage!)
Rustig en door velen onontdekt: het noordelijk deel van de Groene Loper

Weet u nog... drie jaar geleden?

In juni 2018 werd de Groene Loper tussen Geusselt en Europaplein in gebruik genomen. Na jaren van bouwwerkzaamheden was het zover. Wandelen, fietsen, joggen, brommen, rijden... in een nieuw gebied. Het was best even wennen. En dat blijft het nog steeds, met name op het gele middenpad. Dat verschillende verkeersdeelnemers rekening met elkaar (moeten) houden, is een van de uitgangspunten voor het ontwerp van de Groene Loper. In de praktijk is dat echter niet altijd makkelijk. Hoe is het gebruik bedoeld en waar hoort welke verkeersdeelnemer? 

lees erover »

Hoe verloopt de oplevering van een nieuwe woning?

Stap voor stap worden meer woningen aan de Groene Loper opgeleverd. Hier en daar staan zelfs al wat plantjes op de vensterbanken. Verhuisdozen worden uitgepakt. Maar hoe verloopt zo'n oplevering eigenlijk? Bouwbegeleider Roel Ritzen vertelt er graag over. 

lees het artikel »

Zazou Bazar meets Sardinië (én vintage!)

De horeca mag weer open! Overal vullen de terrasjes zich. Ook Zazou Bazar - galerie, winkel en dagcafé - in de Frankenstraat zet de deuren weer wagenwijd open. Met nieuwe samenwerkingen en nieuwe plannen. Eigenaar Charlotte Benedik: “We vinden het leuk om continu te vernieuwen.”

meer weten over Zazou »

Rustig en door velen onontdekt: het noordelijk deel van de Groene Loper

Kent u de (grotendeels autovrije) route tussen Buitengoed Geul & Maas en het Geusseltpark al? Ideaal om te wandelen of te fietsen. Het Geusseltpark is nog door velen onontdekt. Een heerlijke plek om te vertoeven in het groen en in de buurt van de vijvers.

bekijk het filmpje »
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex