Maastricht, 1 september 2021

De Groene Loper: toen en nu Deel 1 - vanaf de Torenflat 
Bike Park verhuist naar De Heeg
5 september: open dag volkstuinen 
Buurtnetwerk Wyckerpoort zoekt leden

De Groene Loper: toen en nu
Deel 1 - vanaf de Torenflat 

Dat er veel is veranderd van de A2 op weg naar de Groene Loper is wel duidelijk. Duizenden auto's maakten ruimte voor bomen, fietsers, nieuwe bewoners en veel activiteit. We bladeren de komende tijd graag eens door de vele verschillen. Hoe was het toen? En hoe ziet het er nu uit? 

kijkt u met ons mee? »

Bike Park verhuist naar De Heeg

Green043 Bike Park is momenteel druk aan het verhuizen. De afgelopen 6 jaar werd er volop gebruik gemaakt van het terrein aan de Noormannensingel aan de Groene Loper. Kinderen en jongeren leerden er mountainbiken en legden indrukwekkende parcoursen af. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Tijd voor een nieuwe plek én een nieuwe naam. Vanaf half september opent Velorium Outdoor Sports & Bikepark haar deuren aan de Maastrichterweg 7 in De Heeg. 

lees verder over de ontwikkelingen »

5 september: open dag volkstuinen 

Op 5 september kunt u kijken, proeven en ruiken in verschillende volkstuinen in Maastricht. Ook Stadstuin Greune Luiper doet mee. De moestuintjes in veilingbakken worden onderhouden door mensen uit de buurt. Het is inmiddels een broedplaats geworden van creativiteit, educatie en verbinding. Dus zeker een kijkje waard.
meer informatie »

Buurtnetwerk Wyckerpoort zoekt leden

Nieuwbouw, het leegstaande MOSA-terrein, milieuzones, de Stadstuin, de ontwikkelingen rondom het station en de spoorwegovergang… Wyckerpoort is volop in beweging. Een buurtnetwerk dat zich actief inzet voor de wijk en haar bewoners is daarbij onmisbaar. 

iets voor u? »
 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex