Maastricht, 13 oktober 2021

"Een schoolvoorbeeld van een geslaagde stedelijke ontwikkeling"
De Groene Loper toen en nu: van files naar vertoeven
Event Burgerbegroting Maastricht aan de Groene Loper
Volgt u ons ook al op social media?

"Een schoolvoorbeeld van een geslaagde stedelijke ontwikkeling"

Menno Homan heeft pasgeleden afscheid genomen als voorzitter van de welstands-/monumentencommissie van de gemeente Maastricht. Het uitgelezen moment om hem eens te vragen naar zijn visie op hoe de Groene Loper zich ontwikkelt. 
lees hier het interview »
 

De Groene Loper toen en nu: van files naar vertoeven

Dat er veel is veranderd van de A2 op weg naar de Groene Loper is wel duidelijk. Duizenden auto's maakten ruimte voor bomen, fietsers, nieuwe bewoners en veel activiteit. We bladeren de komende tijd graag eens door de vele verschillen. Hoe was het toen? En hoe ziet het er nu uit? 


Deze keer gaan we jaren terug. Kijkt u mee naar de vele verschillen met de situatie voor de start van A2 Maastricht en de Groene Loper anno nu?

kijk mee »
 

Event Burgerbegroting Maastricht aan de Groene Loper

Bij een burgerbegroting bepaalt niet de gemeente, maar de burger wat er met het geld gebeurt. Voor de eerste keer komt er in gemeente Maastricht ook een burgerbegroting en worden op verschillende plekken in de stads events georganiseerd. Op zaterdag 20 november strijkt de Burgerbegroting Maastricht neer in Trefcentrum. 
meer info »

Volgt u ons ook al op social media?

Wist u dat Mijn Groene Loper ook te vinden is op social media? Op Facebook, Instagram en Twitter plaatsen we regelmatig nieuws en interviews, delen we interessante initiatieven en lezen we graag wat u hier allemaal van vindt. Blijf op de hoogte van alles wat op en rondom de Groene Loper leeft en volg ons. 

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: 
www.a2maastrichtmodel.nl

 
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex