RWO-werking ingekanteld binnen ELZ Waasland

De werking van het Regionaal Welzijnsoverleg (RWO) Waasland is in de Eerstelijnzones (ELZ) Waasland NO en Waasland ZW ingekanteld (meer info kan je lezen in onze nieuwsflits van augustus 2020:vzw RWO Waasland: huidige werking en toekomst).

De expertise die het RWO gedurende jaren heeft opgebouwd om welzijnspartners te informeren, netwerken uit te bouwen en welzijnsoverleg te faciliteren is een grote meerwaarde voor de werking van de ELZ's. Want evenals het RWO staat ook de ELZ voor samenwerking en afstemming in functie van een kwaliteitsvolle en toegankelijke eerstelijnszorg en hulpverlening.


De inkanteling is dan ook een unieke kans om zorg en welzijn nog sterker te verbinden.

En ook andere sectoren een stem te geven in dit nieuwe verhaal.

Wij willen iedereen bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking en het vertrouwen in RWO Waasland.  We verwelkomen jullie nu graag bij ELZ Waasland!

Inschrijven Nieuwsbrief ELZ Waasland

Dit is de laatste nieuwsbrief die we verzenden vanuit RWO Waasland! 


Wil je in de toekomst nog steeds geïnformeerd worden over de welzijns- en zorgsector in het Waasland?  Dan hoef je niets te doen!!! 

We nemen je contactgegevens automatisch mee naar onze nieuwe mailinglist.

Wens je geen nieuwsbrieven meer te ontvangen? Klik dan onderaan in de deze mail op uitschrijven tegen ten laatste donderdag 29 oktober. 


Via onze nieuwsbrief helpen wij graag om o.a. jullie aanbod in het Waasland bekend te maken met jullie logo als visuele ondersteuning. Indien u ons geen toestemming geeft om jullie logo te gebruiken, gelieve dit dan te melden via info@elzwaasland.be


Heb jij collega's die ook graag op de hoogte blijven? Stuur deze nieuwsbrief door zodat zij zich hier kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief van ELZ Waasland. 

 
www.eerstelijnszone.be
Ankerstraat 91, 9100 Sint-Niklaas
+32 499 75 82 31 - info@elzwaasland.be
Mail niet leesbaar? Klik hier  |  Uitschrijven Sent by Sendtex